Stap 5 Onderhoud

Stap 5 Onderhoud

Nadat uw auto in de wax is gezet, is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Of uw auto nu stil staat of dagelijks gebruikt wordt, er zijn altijd omgevingsfactoren die de lak aantasten.

Alles wat vliegt, van een insect tot Boeing 747, laat vuil achter op de lak van uw auto wat zich later hecht aan de lak. Voeg zure regen, industriële verontreiniging en Uv-stralen ( nr1 oorzaak van aantasting van lakken) hieraan toe en u begrijpt dat uw lak constant in aanraking komt met omgevingsfactoren die uw lak aantasten. Hoe meer uw auto bloot gesteld wordt aan verschillende omgevingsfactoren, hoe meer aandacht u moet besteden aan de lak om deze optimale staat te houden.

Gelukkig heeft Meguiars hiervoor een eenvoudige oplossing. Meguiars Quick Detailer en Ultimate Quick Detailer geven u de mogelijkheid om de vervuiling te verwijderen voordat deze zich hecht aan de lak. Deze producten zijn de oplossing om uw auto te onderhouden en beschermen tussen het wassen en waxen waarbij u tegelijk de levensduur van uw waxbehandeling verlengt.

Weergegeven:
Sorteren op: